quipretgarra

Torte-i-kolaci — Tagovi — Coolinarika

quipretgarra | 04 Јануар, 2019 15:41

Muhallebi kadaif





❤️ Click here: Torte-i-kolaci — Tagovi — Coolinarika




Ukoliko volite talijanske recepte, vegetarijanske recepte, dalmatinske recepte, meksičke recepte jednostavne i brze recepte, dijetalne recepte, ukratko recepte sa svih strana svijeta sigurno ćete nešto zanimljivo pronaći na našoj stranici. Dok se kuva, možete dodati kriške limuna po želji.


torte-i-kolaci — Tagovi — Coolinarika

Puding skuvajte po upustvu sa kesice 500 ml mleka+ 4 kašike šećera. Prohladite 5-10 minuta pa dodajte 5 žumanaca. Umućena belanca, kašiku po kašiku, dodajte i čokoladni deo. Testo: Stavite vodu, ulje i mleko da provri.


torte-i-kolaci — Tagovi — Coolinarika

Ako razmišljate pripremiti tortu za rođendan, godišnjicu, posebnu prigodu ili samo trebate jednostavan desert za večeru nakon obroka, sigurno ćete pronaći interesantan recept na našoj stranici. Kada sam već spomenula IG, želim da se zahvalim svima vama koji ste ostavili komentare sa lepim željama na Instagramu i Facebooku, stvarno ste divni. Ukoliko imate zanimljive recepte, prijedloge, kritike ili savjete slobodno nas kontaktirajte nas na info recepti-svijeta. Dodajte jedno po jedno žumance i još malo umutite mikserom. Želatin prelijte sa 4 kašike hladne vode i ostavite da nabubri. Recepti su sa slikama i do detalja objašnjeni, tako da uz malo vremena i volje vaše ukućane možete oduševiti vrhunskim delicijama. Veliki naglasak pokušavamo dati zdravoj prehrani koje možete pronaći pod kategorijom vegetarijanski recepti i dijetalni recepti. Čokoladu istopite pa sjedinite sa kiselom pavlakom a zatim sipajte preko smese u kalupu. Kuvati 15 minuta od stavljanja šerpe na šerpu.

Muhallebi kadaif - Proleće nam takođe donosi i razne izazove, obično slatke! Sjedinite sve i prebacite u frižider da se ohladi dok pripremate fil.


torte-i-kolaci — Tagovi — Coolinarika

Ulupati penasto belanca, pa dodati šećer i nastaviti mućenje dok se ne dobije jaka pena. Zatim dodati orahe, prezlu, brašno i prašak za pecivo te sjediniti varjačom. Obložen pleh 30 x 20 cm posuti orasima i istresti celu smesu za koru, rasporediti polako preko oraha. Peći 15 — 20 minuta zavisno od rerne. Ostaviti da se kora prohladi par minuta, pa polako okrenuti i skinuti papir. Na toplu koru naneti eurokrem i razmazati preko oraha. Ulupati žumanca sa šećerom da pobele pa dodati mleko i staviti na paru šerpa na šerpu sa ključalom vodom, ali da voda ne dodiruje dno druge šerpe. Kuvati 15 minuta od stavljanja šerpe na šerpu. Skloniti i potpuno ohladiti. Ulupati slatku pavlaku pa je dodati ohladjenom filu. Na koru staviti pola fila, pa red petit keksa umočenog u mleko sa neskvikom, mada može i samo mleko. Sačekati da keks upije mleko pa naneti ostatak krema. Odgore možete po želji staviti šta volite. Ohladiti kolač pa poslužiti.


Kolač od sira - jednostavno i fino
Pornici sa mladim pickicama Žene za provode Slike himena kod zena
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb